Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml

Пакет с Pure Vision

PureVision® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml Пакет с Pure Vision
PureVision® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml

Пакет с Pure Vision

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 785810890408
47,99 лв.

Възможни варианти

Описание на PureVision® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 2 лещи + разтвор 360 + 60 ml

PureVision® са силикон-хидрогелни лещи за корекция на късогледство и далекогледство на американската фирма Bausch + Lomb .

Лещите PureVision® са направени от материал Balafilcon A. Той се характеризира с висок пренос на кислород до роговицата (101 DK/t при @-3.00).

PureVision® спада в групата на йонизираните (ionic) материали, които естествено намаляват отлагането на протеиновите и липидни налепи по контактните лещи. Което улеснява поддръжката на лещите и съответно качеството на зрение.

PureVision® не разполагат с допълнителни овлажняващи компоненти в тях и в комбинация с абсорбиращия вода силикон хидрогелен материал предполагат потребителите склонни към изсушаване на очите да имат нужда от изкуствени сълзи.

Лещите PureVision са с асферичен дизайн намаляващ аберациите, което прави зрението по-ясно при специфични светлинни смущения. Базовата кривина е 8.6мм и диаметърът е 14.00мм, което води до по-малко движение на лещата в окото.

PureVision на Bauch + Lomb са доказали се съвременни контактни лещи с които лесно ще боравите и няма да се страхувате, че можете да навредите на зрението си. Доказателството са им милионите потребители в цял свят!

Покупката на изгоден пакет от 2 броя контактни лещи PureVision® и разтвор BioTrue ви дава всичко необходимо за комфортно и безопасно коригиране на зрението с правилна грижа за лещите през целия 30-дневен период. В допълнение ще получите малка доза разтвор от 60мл, която е удобна за транспортиране и пренасяне както в ежедневието, така и при пътувания.

Защо да изберете пакет с лещите PureVision®?

Контактните лещи PureVision® са произведени от Bausch + Lomb, добре позната марка в офталмологичната индустрия. Те са предназначени да осигурят ясно зрение и комфорт на носещите ги, като с тях могат да се коригират най-разпространените зрителни дефекти – късогледство и далекогледство.

Ключовите характеристики на лещите PureVision® са следните:

Материал: Лещите PureVision® са произведени от материал, наречен balafilcon A - силикон хидрогелен материал, познати с високия пренос на кислород. Това свойство на материала е особено важно за поддържане на здравето на очите и комфорта на ползвателя при продължително носене на лещите.

Оптика: Тези лещи са известни с това, че осигуряват ясно и отчетливо зрение. Те са проектирани с асферичен оптичен дизайн, който има за цел да намали сферичните аберации. Светлинните отблясъци са неприятен проблем при някои видове лещи, възникващи основно при слабо или изкуствено осветление.

Диапазон на рецепти: Лещите PureVision® се предлагат в редица рецепти за коригиране на късогледство (миопия) и далекогледство (хиперметропия). Контактните лещи се закупуват и използват само по препоръка на очен специалист.

Наличието на разтвор в пакета ви осигурява удобство при ежедневното съхранение на контактните лещи. Разтворът се предлага в комплект с контейнер за съхранение на лещите, за да не ви се налага да купувате допълнително този консуматив.Препоръчваме да подменяте редовно контейнерите за съхранение, за да избегнете развитието на микроби и патогени на повърхността на лещите.

Пакетите ни са най-изгодният и удобен вариант за хората, водещи активен и динамичен начин на живот.

Спецификация на PureVision® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 101
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Комбинация Пакети с BioTrue
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.09
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Да
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за PureVision® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на PureVision® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml продукти