Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision® 2 HD (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml

Пакет с Pure Vision 2

PureVision® 2 HD (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml Пакет с Pure Vision 2
PureVision® 2 HD (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml

Пакет с Pure Vision 2

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 785810890408
80,99 лв.

Възможни варианти

Описание на PureVision® 2 HD (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 3 + 3 лещи + разтвор 300 ml + подарък 60 ml

PureVision® 2 са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи от един от водещите световни производители - Bausch Lomb.

Те са едни от най-тънките лещи със заоблен ръб и осигуряват висока кислородна пропускливост, което е важно условие за здравето на очите Ви.

Овлажняващата технология ComfortMoist осигурява комфорт през целия ден.

Контактните лещи PureVision® 2 HD са добър избор за всички, които търсят висококачествена корекция на зрението и комфорт. Те са проектирани да осигурят изключителна визуална яснота и удобно изживяване при носене. Онлайн магазин Lensin ви предлага тези лещи в изгоден пакет, включващ 3+3 броя лещи заедно с разтвор BioTrue 360 + 60 ml, необходим за тяхното съхранение.

PureVision® 2 HD - Оптика с висока разделителна способност

Лещите PureVision® 2 HD са известни със своята High-Definition Optics технология, проектирана да намали сферичната аберация и да осигури по-рязко и ясно зрение, дори в условия на слаба светлина. Тази технология има за цел да имитира естествената форма на окото за подобрена зрителна острота.

Тънки и дишащи: Тези лещи са направени от силикон - хидрогел материал Balafilcon A, който позволява високо предаване на кислород към роговицата на окото. Високата кислородопропускливост помага за поддържане на здравето на очите и комфорта през целия ден. Тънкият дизайн също така осигурява естествено усещане при поставяне на лещата в окото.

Удобно носене: Лещите PureVision® 2 HD са известни със своето удобно прилягане. Тънкият дизайн със заоблени ръбове намалява триенето с клепача, свеждайки до минимум дразненето и дискомфорта. Това ги прави отличен вариант за хора, които носят контактни лещи в продължение на дълги часове.

Контактните лещи PureVision® 2 HD се предлагат в широка гама от опции за рецепта. Те са подходящи за хора с най-разпространените зрителни дефекти - късогледство (миопия) и далекогледство (хиперметропия). Това са едномесечни лещи, като нашият промо пакет ви спестява нуждата да купувате нов чифт в продължение на 3 месеца.

За поддържане доброто състояние на лещите ви е нужен многофункционален разтвор. Конкретният пакет включва разтвор BioTrue, разработен по технология, базирана на естествената биология на окото. Нивото на pH на разтвора съответства на pH на сълзите в здравите очи. От нас получавате голяма и малка (60мл) опаковка разтвор, който да вземете със себе си при кратки пътувания.

Спецификация на PureVision® 2 HD (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 130
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Комбинация Пакети с BioTrue
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.07
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за PureVision® 2 HD (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на PureVision® 2 HD (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360 + 60 ml продукти