Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

PureVision® 2 HD (2 лещи) + Разтвор Renu 360 ml + 60 ml

Пакет с Pure Vision 2

PureVision® 2 HD (2 лещи) + Разтвор Renu 360 ml + 60 ml Пакет с Pure Vision 2
PureVision® 2 HD (2 лещи) + Разтвор Renu 360 ml + 60 ml

Пакет с Pure Vision 2

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 785810890408
40,39 лв.

Възможни варианти

Описание на PureVision® 2 HD (2 лещи) + Разтвор Renu 360 ml + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 2 лещи + разтвор 360 ml + 60 ml

PureVision® 2 са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи от един от водещите световни производители - Bausch Lomb.

Те са едни от най-тънките лещи със заоблен ръб и осигуряват висока кислородна пропускливост, което е важно условие за здравето на очите Ви.

Овлажняващата технология ComfortMoist осигурява комфорт през целия ден.

Контактните лещи PureVision® 2 HD и разтворът ReNu са два популярни продукта в света на офталмологията, предлагащи комфорт и ясно зрение на носещите контактни лещи. Ето защо решихме да ви ги предложим в много изгоден пакет, който покрива нуждите ви за период от един месец. Получавате и малка разфасовка (60мл) от разтвора, удобна за пътуване.

Предимства на лещите PureVision® 2 HD

PureVision® 2 HD са вид меки контактни лещи, произведени от американската компания Bausch + Lomb. Те са предназначени да осигурят на потребителите зрение с висока разделителна способност, намалявайки ореолите и отблясъците при различни условия на осветеност. Лещите PureVision® 2 HD са направени от силикон хидрогелен материал, който осигурява увеличен приток на кислород към очите, насърчавайки тяхното здраве и комфорт.

Тези лещи са проектирани да осигурят ясно зрение и оптимален комфорт на потребители, които носят ежедневно контактни лещи, като средство за корекция на зрителни дефекти. Благодарение на овлажняващата технология ComfortMoist, лещите поддържат очите добре овлажнени през целия ден.

Защо разтворът ReNu е добър вариант за грижа за тези контактни лещи?

ReNu е добре позната марка многофункционален разтвор за контактни лещи, също разработен от Bausch + Lomb. Използва се за почистване, дезинфекция и съхранение на контактни лещи. Разтворите ReNu се предлагат в различни варианти, включително ReNu Advanced Formula, ReNu Fresh и ReNu Sensitive, отговарящи на специфичните нужди на носещите контактни лещи.

Тези разтвори са формулирани за отстраняване на мръсотия, липидни и протеинови отлагания от контактните лещи, като гарантират, че те остават чисти и удобни за носене. Разтворите ReNu са известни със своите нежни, но ефективни почистващи способности, които помагат за поддържане на вашите лещи в добро състояние и насърчават очното здраве.

Заедно, лещите PureVision® 2 HD и разтворът ReNu предлагат на носещите контактни лещи отлична комбинация от визуална яснота, комфорт и безупречна хигиена. Важно е обаче да следвате препоръките на вашия очен специалист относно грижата за лещите и графиците за смяна, за да постигнете най-добри резултати по отношение на зрението и здравето на очите си.

Спецификация на PureVision® 2 HD (2 лещи) + Разтвор Renu 360 ml + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Balafilcon A
Водно съдържание (%) 36
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 130
УВ Филтър Не
Метод на производство Отливане
Комбинация Пакети с Renu
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.0
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.07
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 30 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за PureVision® 2 HD (2 лещи) + Разтвор Renu 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на PureVision® 2 HD (2 лещи) + Разтвор Renu 360 ml + 60 ml продукти