Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

Пакет с Biofinity

Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

Пакет с Biofinity

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 829196726828
139,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 6 + 6 лещи + 2 Разтворa Renu Multiplus 360 ml + 60 ml

Biofinity са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство, произведени от CooperVision (Купър Вижън). Те са предназначени за дневно носене, но са и сертифицирани от FDA ( Федерална агенция по лекарства на САЩ ) за непрекъснато носене до 6 денонощия.

Материалът, ( comfilcon A ), от който са изработени позволява много висока кислородна пропускливост ( 160 Dk/t при @ -3.00 ) и в съчетание с 48% водно съдържание, лещите осигуряват много добър комфорт комфорт и поносимост от окото.

Biofinity са произведени по патентована Aquaform® технология, която позволява естествено овлажняване и задържане на водата в лещата. Това намалява дехидратацията на лещите и увеличава допълнително комфорта при продължителното носене.

Biofinity са доказал се високотехнологичен, модерен продукт за хора с напрегнато ежедневие. Те помагат да се следва нормален ритъм на живот. Служат без да създават проблеми като разместване, сухота, замъгляване на зрението и други неудобства.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на Biofinity

Предлагаме ви супер изгоден пакет, включващ 6 + 6 лещи Biofinity® и 2 броя разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml – удобна малка опаковка за пътувания. С тази оферта ви спестяваме време, тревоги и пари, осигурявайки ви лещите, които са ви нужни за един доста дълъг период.

Защо е по-разумно да закупите пакет лещи и разтвор?

Използването на контактни лещи като основно средство за корекция на зрението, ви ангажира също с осигуряването на подходящ разтвор за тяхното правилно съхранение и поддръжка. Един от вариантите е всеки месец да купувате поотделно чифт лещи и нужния за поддръжката им препарат, но другия – този, който ние ви предлагаме, е по-удобен и финансово изгоден.

Наличието на лещи и разтвор в една опаковка е удобно, особено за хората, които носят контактни лещи редовно. Пакетът ви гарантира, че имате всичко необходимо на едно място, което улеснява проследяването на вашите запаси. Това наше предложение ще се хареса на по-разсеяните потребители, които забравят да закупят навреме нов чифт лещи за подмяна на стария в края на 30-дневния период.

Не бива да пренебрегваме и фактора „съвместимост”. Някои пациенти подценяват ролята на разтвора в подръжката на месечните лещи и използват неподходящи продукти, само защото са налични в близката аптека или се предлагат на по-ниска цена. Пакетните ни оферти са внимателно и професионално комбинирани съобразно предпочитанията на някои клиенти към определени марки разтвори.

Правилната грижа за контактните лещи е от решаващо значение за поддържане на здравето на очите и предотвратяване на инфекции. Закупуването на пакет, който включва разтвор, може да насърчи добрите ежедневни навици за хигиена на лещите, тъй като ще разполагате с необходимия разтвор за почистване и съхранение.

Когато закупите пакет, който включва както лещи, така и разтвор от реномиран доставчик, какъвто е нашият магазин, можете да имате пълно доверие в качеството на продуктите, които използвате. Това ви дава нужното спокойствие за здравето на очите ви.

Спецификация на Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Comfilcon A
Водно съдържание (%) 48
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 160
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с Renu
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.00
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.11
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на Biofinity® (6 + 6 лещи) + 2 Разтворa Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml продукти