Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biofinity® (6 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Пакет с Biofinity

Biofinity® (6  лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (6 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Пакет с Biofinity

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 829196726828
74,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Biofinity® (6 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 6  лещи + разтвор 360 + 60 ml

Biofinity са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство, произведени от CooperVision (Купър Вижън). Те са предназначени за дневно носене, но са и сертифицирани от FDA ( Федерална агенция по лекарства на САЩ ) за непрекъснато носене до 6 денонощия.

Материалът, ( comfilcon A ), от който са изработени позволява много висока кислородна пропускливост ( 160 Dk/t при @ -3.00 ) и в съчетание с 48% водно съдържание, лещите осигуряват много добър комфорт комфорт и поносимост от окото.

Biofinity са произведени по патентована Aquaform® технология, която позволява естествено овлажняване и задържане на водата в лещата. Това намалява дехидратацията на лещите и увеличава допълнително комфорта при продължителното носене.

Biofinity са доказал се високотехнологичен, модерен продукт за хора с напрегнато ежедневие. Те помагат да се следва нормален ритъм на живот. Служат без да създават проблеми като разместване, сухота, замъгляване на зрението и други неудобства.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на Biofinity.

Лещи, с които понякога можете да преспивате

Biofinity са популярна марка меки контактни лещи, произведена от CooperVision, водеща компания в производството на контактни лещи. Те са проектирани да предлагат комфорт и възможност за продължително носене. Изработени от силиконов хидрогелен материал, наречен Comfilcon A, лещите Biofinity имат висока кислородна пропускливост, насърчавайки по-здравословно и по-удобно носене за по-дълги периоди.

Материалът също така притежава естествена омокряемост, която помага да се поддържа влагата в очите, намалявайки сухотата и дискомфорта за потребителя. Лещите Biofinity са познати преди всичко с възможността за продължително носене - до 6 нощи и 7 дни без отстраняване, въпреки че този режим винаги трябва да се обсъжда и потвърждава от очен специалист.

От решаващо значение е да следвате препоръчителния график за носене и инструкциите за грижа за лещите, предоставени от очен специалист, за да поддържате оптимално здраве на очите. Ние ви предлагаме 6 броя лещи Biofinity® в изгоден пакет с многофункционален разтвор BioTrue 360 ml, за да имате всичко необходимо с една поръчка и на по-изгодна цена.

BioTrue – състав, сходен с този на естествената сълза

Biotrue е разтвор за контактни лещи, създаден от Bausch + Lomb, специално предназначен за почистване, дезинфекция и съхранение на меки контактни лещи. Наречен така заради сходството му с естествените сълзи на окото, разтворът Biotrue съдържа лубрикант, намиращ се в очите, и отговаря на pH на здравите сълзи.

Този уникален химичен състав помага да се съхрани естествената среда на окото, като поддържа лещите влажни, намалявайки дискомфорта по време на тяхното носене. Разтворът Biotrue е формулиран за борба с микроорганизмите в очите. Той ефективно дезинфекцира лещите, като по този начин допринася за по-доброто очно здраве. Разтворът също така помага за премахване на протеинови и липидни депозити от лещите, осигурявайки по-ясно зрение и предотвратявайки потенциално дразнене на очите.

Както лещите Biofinity, така и разтворът Biotrue са известни със своя фокус върху комфорта, задържането на влага и здравето на очите, предоставяйки на потребителите качествено изживяване при носенето и грижата за техните контактни лещи.

Спецификация на Biofinity® (6 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Comfilcon A
Водно съдържание (%) 48
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 160
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с BioTrue
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.00
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.11
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Biofinity® (6 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на Biofinity® (6 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml продукти