Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

Пакет с Biofinity

Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

Пакет с Biofinity

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 829196726828
75,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 3 + 3 лещи + Разтвор Renu Multiplus 360 ml + 60 ml

Biofinity са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство, произведени от CooperVision (Купър Вижън). Те са предназначени за дневно носене, но са и сертифицирани от FDA ( Федерална агенция по лекарства на САЩ ) за непрекъснато носене до 6 денонощия.

Материалът, (comfilcon A), от който са изработени позволява много висока кислородна пропускливост ( 160 Dk/t при @ -3.00 ) и в съчетание с 48% водно съдържание, лещите осигуряват много добър комфорт комфорт и поносимост от окото.

Biofinity са произведени по патентована Aquaform® технология, която позволява естествено овлажняване и задържане на водата в лещата. Това намалява дехидратацията на лещите и увеличава допълнително комфорта при продължителното носене.

Biofinity са доказал се високотехнологичен, модерен продукт за хора с напрегнато ежедневие. Те помагат да се следва нормален ритъм на живот. Служат без да създават проблеми като разместване, сухота, замъгляване на зрението и други неудобства.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на Biofinity.

Biofinity - най-добър вариант за корекция на зрението!

Ако търсите меки силикон хидрогелни лещи, то Biofinity на Coopervision са точно това, от което се нуждаете. Те са отлично средство за коригиране на зрението както при късогледство, така и при далекогледство. Контактните лещи Biofiniti ще зарадват потребителите не само с мекота и лекота, но и с естествена хидратация.

Благодарение на специалната технология Aquaform, лещите осигуряват максимален достъп на влага и кислород до окото. Този "дишащ" ефект гарантира комфортно носене на лещите през целия ден. Тези контактни лещи са едни от малкото, сертифицирани за непрекъснато носене в продължение на 6 денонощия. Това означава, че понякога можете да спите с тях, без да рискувате да увредите очите си.

Удобен и рентабилен вариант

Този пакет от 3 + 3 броя лещи Biofinity®  и разтвор Renu MultiPlus 360 ml ще бъде оценен по достойнство от онези потребители, които не желаят да се ангажират всеки месец с покупката на нов чифт контактни лещи и разтвор за правилното им съхранение. В резултат контактните лещи Biofinity ще ви дадат желаното усещане за свобода и комфорт и ще коригират зрението ви, а цената им ще бъде просто приятен бонус.

Renu Multiplus Solution е универсален препарат за почистване на лещи и е единственият разтвор, който съдържа Hydranate - вещество, което премахва протеиновите и липидни отлагания върху контактните лещи.

Може да се използва ежедневно, тъй като е предназначен за почистване, дезинфекция и просто изплакване на лещите, без да им вреди, а напротив - унищожава бактериите, разгражда протеините и предотвратява образуването на „биофилм“ върху лещите.

Компанията производител на разтвора ReNu Bausch & Lomb използва висококачествени суровини в производството на своите разтвори, което осигурява нежна и задълбочена грижа за всички видове контактни лещи. Когато почиствате лещите си с Renu Multiplus, не е нужно да прибягвате до други допълнителни почистващи препарати, като ензимни таблетки и системи за почистване с пероксид.

Спецификация на Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Comfilcon A
Водно съдържание (%) 48
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 160
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с Renu
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.00
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.11
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml продукти