Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml

Пакети с Biofinity

Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml Пакети с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml Пакети с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml Пакети с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml Пакети с Biofinity
Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml

Пакети с Biofinity

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 829196726828
74,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 3 + 3 лещи + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Biofinity са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство, произведени от CooperVision (Купър Вижън). Те са предназначени за дневно носене, но са и сертифицирани от FDA ( Федерална агенция по лекарства на САЩ ) за непрекъснато носене до 6 денонощия.

Материалът, (comfilcon A), от който са изработени позволява много висока кислородна пропускливост ( 160 Dk/t при @ -3.00 ) и в съчетание с 48% водно съдържание, лещите осигуряват много добър комфорт комфорт и поносимост от окото.

Biofinity са произведени по патентована Aquaform® технология, която позволява естествено овлажняване и задържане на водата в лещата. Това намалява дехидратацията на лещите и увеличава допълнително комфорта при продължителното носене.

Biofinity са доказал се високотехнологичен, модерен продукт за хора с напрегнато ежедневие. Те помагат да се следва нормален ритъм на живот. Служат без да създават проблеми като разместване, сухота, замъгляване на зрението и други неудобства.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на Biofinity.

Изгодният пакет Biofinity® (3 + 3 лещи) + Opti-Free Express Solution 355 ml предлага удобно и рентабилно решение на хората, които носят контактни лещи. Лещите Biofinity® са популярен избор, известен със своя комфорт и висококачествена корекция на късогледство и далекогледство.

За да не се налага да правите поръчка всеки месец!

Този пакет включва три чифта лещи Biofinity®, общо шест броя лещи, което го прави подходящо решение за шест месеца при корекция само на едното око или за три месеца за двете очи. През този период си спестявате нуждата да правите онлайн поръчка всеки месец или да посещавате на място оптиката, от която сте закупували лещите си до момента.

Получавате и нужния ви за поддръжка на лещите разтвор в количество от 360мл. Разтворът Opti-Free Express Solution на световния лидер в офталмологията Alcon е едно от най-добрите средства за почистване, дезинфекция и рехидратация на меки контактни лещи.

Контактните лещи Biofinity® са изработени от силикон хидрогелен материал Comfilcon A, благодарение на който оптимално количество кислород преминава през лещата към роговицата, насърчавайки здравето и комфорта на очите. Те са предназначени за удължено носене, което ви позволява да ги носите непрекъснато до шест денонощия или както е предписано от вашия очен специалист.

Висококачествен разтвор в пакета

В допълнение към лещите, този изгоден пакет включва 355 ml бутилка Opti-Free Express Solution. Opti-Free Express е предпочитан в световен мащаб многофункционален разтвор за контактни лещи, който осигурява ефективно почистване, дезинфекция и съхранение на вашите Biofinity® лещи.

Разтворът помага за премахване на замърсявания и липидни и протеинови натрупвания от лещите, като гарантира, че те ще бъдат удобни и безопасни за носене през целия ден. Този пакет е идеален за носещите контактни лещи, които търсят едновременно надеждни контактни лещи и удобно решение за тяхната поддръжка.

Комбинацията от лещи Biofinity® и Opti-Free Express Solution предлага комфорт, яснота и лекота на използване, което прави пакетаа популярен избор сред потребителите, които търсят достъпна цена за контактни лещи в комплект с почистващ разтвор.

Спецификация на Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Comfilcon A
Водно съдържание (%) 48
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 160
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с Opti-Free Express
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.00
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.11
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml

Напишете отзив

Сходни на Biofinity® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml продукти