Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml

Пакет с Biofinity

Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml

Пакет с Biofinity

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 829196726828
40,69 лв.

Възможни варианти

Описание на Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 2 лещи + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Biofinity са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство, произведени от CooperVision (Купър Вижън). Те са предназначени за дневно носене, но са и сертифицирани от FDA ( Федерална агенция по лекарства на САЩ ) за непрекъснато носене до 6 денонощия.

Материалът, ( comfilcon A ), от който са изработени позволява много висока кислородна пропускливост ( 160 Dk/t при @ -3.00 ) и в съчетание с 48% водно съдържание, лещите осигуряват много добър комфорт комфорт и поносимост от окото.

Biofinity са произведени по патентована Aquaform® технология, която позволява естествено овлажняване и задържане на водата в лещата. Това намалява дехидратацията на лещите и увеличава допълнително комфорта при продължителното носене.

Biofinity са доказал се високотехнологичен, модерен продукт за хора с напрегнато ежедневие. Те помагат да се следва нормален ритъм на живот. Служат без да създават проблеми като разместване, сухота, замъгляване на зрението и други неудобства.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на Biofinity

Практичните хора винаги се възползват от изгодните оферти, а ние ви предлагаме именно това – много изгоден пакет от 2 броя контактни лещи Biofinity® + многофункционален разтвор Opti-Free Express в разфасовка от 355ml. С покупката на изгоден комплект лещи и разтвор, вие си спестявате пари, време и усилия, които можете да вложите в по-важни и по-приятни неща.

Защо пакетът Biofinity + Opti-Free Express е идеалното решение за вас?

Лещите Biofinity® могат да се съхраняват в почти всеки разтвор, предназначен за меки контактни лещи. Ние обаче ви съветваме да изберете пакета, в който е включен разтвора Opti-Free Express, за да се насладите на ясно зрение, добре овлажнени лещи и комфорт през целия ден.

Наред с множество други причини, трябва да изтъкнем, че всеки от двата продукта е спечелил доверието на специалисти и купувачи, което гарантира максимална съвместимост между тях. Формулата на разтворите Opti-Free ги превръща в продукт „всичко в едно”. Не е нужно да купувате дезинфектиращи и почистващи препарати, което ви дава възможност да си спестите допълнителни разходи.

Мултифункционалният разтвор извършва всички важни процеси: почиства, дезинфектира, овлажнява и предоставя оптимална среда за съхранение на лещите. Може да се използва и за изплакване на лещите след третирането им с почистващ препарат. Почистващите агенти в разтвора отстраняват ефективно липидни и протеинови депозити от повърхността на лещите, връщайки тяхната първоначална прозрачност за максимално ясно зрение на другия ден.

Решение, което опростява ежедневната рутина

Носенето на контактни лещи изисква дисциплина и създаване на ежедневна рутина. Тази рутина може да се опрости максимално с поставянето на лещите в многофункционален разтвор след свалянето им в края на деня. Със създаването на Opti-Free Express Alcon спести на хората носещи контактни лещи ненужните и досадни процедури по почистване и дезинфекция.

Пакетът, който ви предлагаме, е изгодно и удобно решение, с което ще забравите всички грижи по осигуряването на средство за корекция на зрението в рамките на един месец. Направете бърза и лесна поръчка още сега!

Спецификация на Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Comfilcon A
Водно съдържание (%) 48
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 160
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с Opti-Free Express
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.00
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.11
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml

Напишете отзив

Сходни на Biofinity® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355ml продукти