Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Пакет с Biofinity

Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакет с Biofinity
Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Пакет с Biofinity

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 829196726828
46,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 2 лещи + разтвор 360 + 60 ml

Biofinity са едномесечни силикон-хидрогелни контактни лещи за корекция на късогледство и далекогледство, произведени от CooperVision (Купър Вижън). Те са предназначени за дневно носене, но са и сертифицирани от FDA ( Федерална агенция по лекарства на САЩ ) за непрекъснато носене до 6 денонощия.

Материалът, (comfilcon A), от който са изработени позволява много висока кислородна пропускливост ( 160 Dk/t при @ -3.00 ) и в съчетание с 48% водно съдържание, лещите осигуряват много добър комфорт комфорт и поносимост от окото.

Biofinity са произведени по патентована Aquaform® технология, която позволява естествено овлажняване и задържане на водата в лещата. Това намалява дехидратацията на лещите и увеличава допълнително комфорта при продължителното носене.

Biofinity са доказал се високотехнологичен, модерен продукт за хора с напрегнато ежедневие. Те помагат да се следва нормален ритъм на живот. Служат без да създават проблеми като разместване, сухота, замъгляване на зрението и други неудобства.

Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на Biofinity.

Ако сте избрали лещите Biofinity® като най-подходящо и удобно средство за корекция на зрението, препоръчваме да се фокусирате върху изгодните ни пакети, един от които ви представяме в тази секция на продуктовия ни каталог. На много изгодна цена можете да закупите 2 броя контактни лещи + мултифункционален разтвор BioTrue в количество от 360 ml.

Защо да изберете лещите Biofinity®?

Наясно сме, че контактните лещи са средство за корекция на зрението, което се препоръчва и назначава от квалифициран специалист – офталмолог или контактолог. Въпреки това, ако сте изправени пред избор между няколко продукта, лещите Biofinity на Cooper Vision са добър избор като средство за корекция на късогледство или далекогледство.

Лещите Biofinity са проектирани да осигурят постоянен комфорт, ясно зрение и оптимална влага за очите на лица, които се нуждаят от корекция на зрението. Те са изработени от силикон-хидрогелов материал, известен като Comfilcon A. Този материал се отличава с висока кислородна пропускливост, насърчавайки здравето и комфорта на очите, особено за хора, които носят лещи в продължение на дълги часове или спят с тях.

В зависимост от препоръките на вашия лекар, можете да носите лещите Биофинити до 6 денонощия без да ги сваляте. Това е възможно благодарение на високата газпропускливост (160 Dk/t при @ -3.00) и високо водно съдържание. Оптималната влага в окото се гарантира също от патентованата технология Aquaform®, която осигурява задържане на водата в лещата.

Изберете изгоден пакет – 2 броя лещи + мултифункционален разтвор

Купувайки нов месен чифт лещи Biofinity, вие сте ангажирани да се снабдите с подходящ мултифункционален разтвор, в който да ги съхранявате. Едва ли бихте съжалявали, ако изберете пакета, включващ разтвора BioTrue на Bausch & Lomb, предназначен за почистване, дезинфекция, рехидратиране и съхранение на всички видове меки контактни лещи.

Нивото на pH на разтвора съответства на това на сълзите в здравите човешки очи. В състава му влиза естествен лубрикант, синтезиращ се в окото, който поддържа лещите добре хидратирани през целия период на тяхното носене. Избирайки тези лещи и този разтвор, рядко ще ви се налага да използвате изкуствени сълзи, дори ако прекарвате дълги часове пред компютър в отопляеми и климатизирани помещения.

Спецификация на Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Comfilcon A
Водно съдържание (%) 48
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 160
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с BioTrue
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.00
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.11
Асферична повърхност Да
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 дни
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на Biofinity® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml продукти