Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
82,49 лв.

Възможни варианти

Описание на Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 3 + 3 лещи + разтвор 360 ml + 60 ml

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство).

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са сертифицирани за удължено носене до 6 денонощия. С "дишащите" AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® до роговицата Ви достига до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодаряние на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са устойчиви дори на грим и козметика.

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са двойно асферични лещи, осигуряващи забележителен комфорт и ниски аберации. Достъпни са с диоптрични сили от +8.00D до -12.00D. Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Лещите Air Optix® HydraGlyde® и разтворът Renu MultiPlus се считат за много добра комбинация от носещите контактни лещи поради няколко ключови фактора, които допринасят за комфорта, ясното зрение и цялостното здраве на очите. Предлагаме ви ги в изгоден пакет от 3+ 3 броя лещи + голям и малък флакон от разтвора - 360 и 60 мл.

На какво се дължи съвместимостта между лещите Air Optix® HydraGlyde® и разтвора Renu MultiPlus?

На първо място, лещите Air Optix® HydraGlyde® са проектирани с усъвършенствана технология HydraGlyde® Moisture Matrix, която помага за задържане на влага върху повърхността на лещите, осигурявайки дълготраен комфорт през целия ден. Тези лещи също така са изработени от дишащ материал, който позволява оптимално предаване на кислород към очите, намалявайки сухотата и дискомфорта, често свързани с носенето на контактни лещи.

Когато съчетаят тази серия лещи с Renu MultiPlus Solution, който е специално формулиран за меки контактни лещи, потребителите се възползват от цялостно решение за почистване и дезинфекция. Разтворът Renu MultiPlus помага за отстраняване на депозити, протеинови и липидни отлагания и други замърсявания, които могат да се натрупат върху лещите по време на носене.

Този щателен процес на почистване допринася за поддържането на чистотата на лещите и предотвратява дискомфорта, причинен от различни дразнители. Освен това Renu MultiPlus Solution е известен със своята нежна, но ефективна формула, което го прави подходящ дори за хора с чувствителни очи. Разтворът осигурява смазващ и кондициониращ ефект върху лещите, подобрявайки цялостното изживяване при носене чрез минимизиране на триенето и дразненето.

Два продукта на реномирани офталмологични компании

Съвместимостта между лещите Air Optix® HydraGlyde® и Renu MultiPlus Solution се подчертава допълнително от факта, че и двата продукта са произведени от реномирани офталмологични компании  - Air Optix® от Alcon и Renu от Bausch + Lomb.

Тези компании са известни със своя ангажимент към иновациите и качеството в областта на грижата за очите. В крайна сметка, комбинацията от лещи Air Optix® HydraGlyde® и Renu MultiPlus Solution предлага на носещите контактни лещи надеждно и удобно решение за поддържането на ясно зрение и здравето на очите.

Спецификация на Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с Renu
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да - двойно асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 денонощия непрекъснато носене
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml + 60 ml продукти