Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
80,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 3 + 3 лещи + Разтвор 355 ml

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство).

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са сертифицирани за удължено носене до 6 денонощия. С "дишащите" AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® до роговицата Ви достига до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодаряние на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са устойчиви дори на грим и козметика.

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са двойно асферични лещи, осигуряващи забележителен комфорт и ниски аберации. Достъпни са с диоптрични сили от +8.00D до -12.00D. Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Лещите Air Optix® HydraGlyde® и разтворът Opti-Free Express създават изключително ефективна и удобна комбинация благодарение на техните допълващи се свойства и напреднали технологии, разработени от световния лидер в офталмологията Alcon. Предлагаме ви много изгоден пакет, включващ 3 + 3 броя лещи и голяма опаковка разтвор от 355 мл.

Дълготраен комфорт и хидратация

Лещите Air Optix® HydraGlyde® са изработени от силикон хидрогел и са предназначени да осигурят дълготраен комфорт и хидратация. Те са създадени с HydraGlyde® Moisture Matrix, която помага за задържане на влагата върху повърхността на лещите през целия ден. Тази технология гарантира, че лещите остават удобни дори при продължително носене, което ги прави отличен избор за хора, водещи динамичен начин на живот.

Opti-Free Express Solution, от друга страна,  е многофункционален дезинфекциращ разтвор, специално формулиран от Alcon да осигурява правилна грижа за меките контактни лещи. Известен е със способността си да почиства, дезинфекцира и съхранява ефективно всички видове меки контактни лещи.

Разтворът помага за премахване на липидни и протеинови отлагания от повърхността на лещата, помагайки за поддържане на ясно зрение и предотвратявайки дискомфорта, свързан с отлаганията по лещите. Opti-Free Express Solution е същевременно нежен към очите, което го прави подходящ за пациенти с чувствителни очи и хора склонни към алергии.

Синергичен ефект

Когато се използват заедно, лещите Air Optix® HydraGlyde® и Opti-Free Express Solution създават синергичен ефект. HydraGlyde® Moisture Matrix в лещите работи в хармония с почистващите и дезинфекциращите компоненти на Opti-Free Express. Разтворът помага за поддържане на лещите чисти и без отлагания, докато HydraGlyde® Moisture Matrix задържа влагата в тях и осигурява дълготраен комфорт.

Тази комбинация от два превъзходни продукта на Alcon е особено полезна за хората, които носят контактни лещи за продължителни периоди или изпитват дискомфорт поради сухота в очите. Съвместимостта на тези продукти подобрява цялостното изживяване при носене на контактни лещи, като насърчава хигиената, намалява дразненето и поддържа необходимите нива на влага за удобно и ясно зрение през целия ден.

Спецификация на Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с Opti-Free Express
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да - двойно асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 денонощия непрекъснато носене
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml продукти