Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
87,29 лв.

Възможни варианти

Описание на Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 3 + 3 лещи + разтвор 360 ml + подарък (разтвор 60 ml)

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство).

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са сертифицирани за удължено носене до 6 денонощия. С "дишащите" AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® до роговицата Ви достига до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодаряние на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са устойчиви дори на грим и козметика.

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са двойно асферични лещи, осигуряващи забележителен комфорт и ниски аберации. Достъпни са с диоптрични сили от +8.00D до -12.00D. Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Ако вече сте избрали лещите Air Optix® HydraGlyde® за корекция на зрението си, имате възможност да ги закупите в много изгоден пакет: 3 + 3 броя месечни контактни лещи заедно с многофункционален разтвор BioTrue. Разтворът е в опаковка от  360 + малък флакон от 60 ml – перфектно решение при пътуване и гостуване у приятели.

SmartShield и HydraGlyde - Две революционни технологии от Alcon

В тази серия контактни лещи производителят Alcon е включил две революционни технологии - SmartShield и HydraGlyde. Благодарение на тези иновации, лещите Air Optix® HydraGlyde® са толкова удобни, че дори са сертифицирани за удължено носене (носене с преспиване) до 6 денонощия.

Овлажняващата матрица HydraGlyde привлича и задържа водата вътре в лещата, в резултат на което оптиката не губи влага в продължение на 16 часа. Хидрофилната повърхност на лещата се овлажнява постоянно от слъзната течност на окото, като по този начин се елиминира един неприятен проблем, свързан с носенето на контактни лещи – сухотата в очите.

SmartShield е уникална технология, разработена от американския оптичен гигант Алкон, която придава на лещите по-висока устойчивост на биозамърсяване. Тази технология създава защитна бариера, предотвратяваща отлагането на липидни и протеинови отлагания на повърхността на лещите, позволявайки им да останат чисти и удобни до 30-я ден на носене.

По-висок пренос на кислород – грижа за здравето на очите

За производството на лещите Air Optix® HydraGlyde® е използван специален силикон -хидрогел Lotrafilcon B. Неговата кислородна пропускливост е в пъти по-висока от тази на други хидрогелове, поради което лещите от тази серия не случайно биват квалифицирани като „дишащи”. Недостигът на кислород до роговицата на окото може да причини трайни очни увреждания, които Alcon се е погрижил да предотврати.

За правилното съхранение на месечните лещи ви е нужен многофункционален разтвор. Ето защо, в този наш изгоден пакет добавихме малък и голям флакон от разтвора Bio True на Bausch & Lomb. Този разтвор е с pH, близко то това на естествената сълза, осигурявайки необходимата влага за лещите, без да дразни очите.

Спецификация на Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с BioTrue
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да - двойно асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 денонощия непрекъснато носене
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® (3 + 3 лещи) + Разтвор BioTrue 360+60 ml продукти