Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
38,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 2 лещи + разтвор 360 ml + 60 ml

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство).

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са сертифицирани за удължено носене до 6 денонощия. С "дишащите" AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® до роговицата Ви достига до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодаряние на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са устойчиви дори на грим и козметика.

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са двойно асферични лещи, осигуряващи забележителен комфорт и ниски аберации. Достъпни са с диоптрични сили от +8.00D до -12.00D. Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Разумните хора пазаруват разумно, включително когато става въпрос за покупката на нов чифт контактни лещи, които да заменят стария чифт, след изтичане на 30-дневния период на употреба. Ние ви предлагаме една много изгодна оферта – 2 броя месечни лещи Air Optix® HydraGlyde® в комплект с мултифункционален разтвор Renu MultiPlus 360 ml.

Как Renu MultiPlus ще се погрижи за доброто състояние на вашите лещи?

ReNu MultiPlus на Bausch + Lomb е многофункционален разтвор, който се отличава с това, че е първият по рода си препарат, премахващ необходимостта от ензимно почистване на контактните лещи. Ензимното почистване включва използването на специфични препарати на ензимна основа, необходими за разграждане на протеиновите и липидни отлагания и други остатъци, които могат да се натрупат върху контактните лещи с течение на времето.

ReNu MultiPlus предлага цялостно решение за почистване, дезинфекция, изплакване и съхранение на контактни лещи, опростявайки процеса по поддържане на лещите в добро състояние. Продуктът има за цел да осигури удобство и да спести време и усилия на носещите контактни лещи, като се справи с предизвикателствата, свързани с ежедневните грижи за тях.

Време за действие на разтвора – само 6 часа

Особеното при разтвора ReNu е ефективното действие за дезинфекция на лещите. След активното дезинфектиране,  можете отново да поставите лещите, като се насладите на ясна визия, оптимална влага и комфорт, какъвто изпитвате, когато отворите чисто нов блистер с контактни лещи. От първия до 30-тия ден, вашите лещи Air Optix® HydraGlyde® ще бъдат идеално почистени, дезинфектирани и овлажнени.

Уникалната формула на разтвора на Bausch + Lomb „Всичко в едно” е разработена специално за хората, водещи динамичен начин на живот. Вече не е необходимо да губите време и пари, за да поддържате лещите си идеално чисти и да ги съхранявате правилно. Нашият магазин ви дава възможност да направите по-бърза и изгодна покупка, освобождавайки си време за по-важните и интересни неща.

Спецификация на Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с Renu
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да - двойно асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 денонощия непрекъснато носене
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Renu MultiPlus 360 ml +60 ml продукти