Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
37,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 2 лещи + разтвор 355 ml

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство).

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са сертифицирани за удължено носене до 6 денонощия. С "дишащите" AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® до роговицата Ви достига до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодаряние на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са устойчиви дори на грим и козметика.

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са двойно асферични лещи, осигуряващи забележителен комфорт и ниски аберации. Достъпни са с диоптрични сили от +8.00D до -12.00D. Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Изберете супер изгоден пакет от 2 броя лещи Air Optix® HydraGlyde® и многофункционален разтвор Opti-Free Express в компактна опаковка от 355 ml. Два съвършени продукта на световния лидер в офталмологията Alcon, разработени да действат в симбиоза, дарявайки ви с невероятен комфорт по време на носене на контактни лещи.

Защо Opti-Free Express е подходящ разтвор за съхранение на лещите Air Optix HydraGlyde?

Opti-Free Express е добре познат и широко използван многофункционален разтвор за контактни лещи на марката Alcon. Той е формулиран да почиства, дезинфекцира и осигурява дълготрайна влага в контактните лещи, което определено ще бъде от полза за поддържане на вашия комфорт при използване на лещите Air Optix HydraGlyde.

Изборът на разтвора се базира на няколко фактора, сред които е материалът на лещите. Лещите Air Optix® HydraGlyde® са изработени от силикон-хидрогел, познат с търговското наименование Lotrafilcon B. Разтворът Opti-Free Express е формулиран да работи отлично с този материал, като го почиства и хидратира, подготвяйки лещите за следващото използване.

Този разтвор е предназначен за почистване, дезинфекция, изплакване и съхранение на меки контактни лещи. Той е формулиран да осигури удобен и ефективен начин за поддържане на чистотата и комфорта на вашите контактни лещи.

Начин да спестите време и пари

Opti-Free Express е многофункционален разтвор, което означава, че може да се използва за различни цели, елиминирайки нуждата от използване на различни продукти, включително ензимни почистващи препарати. С тази мултифункционална формула отпада необходимостта лещата да се почиства чрез триене. Така не само се пести време, но и се защитава повърхността на лещите от надраскване.

Покупката на изгоден пакет, включващ 2 броя месечни контактни лещи + разтвор, е разумно решение. По този начин пестите не само пари, но и други важни ресурси като време и усилия, радвайки се на ясно зрение и максимален комфорт през целия месец. Онлайн магазин Lensin си е поставил задачата да ви предложи най-удобния и функционален начин за покупка на контактни лещи и продукти, с които да ги поддържате в добро състояние.

Спецификация на Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Комбинация Пакети с Opti-Free Express
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да - двойно асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 денонощия непрекъснато носене
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор Opti-Free Express 355 ml продукти