Меню
Вашата кошница

Регистрирай се и получаваш 5% отстъпка за всяка поръчка.

Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml Пакет с Air Optix plus HydraGlyde
Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Пакет с Air Optix plus HydraGlyde

  • Доставка: 24 - 48 ч.
  • UPC: 846566843381
43,99 лв.

Възможни варианти

Описание на Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

ИЗГОДЕН ПАКЕТ - 2 лещи + разтвор BioTrue 360 + 60 ml

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са едномесечни меки силикон-хидрогелни контактни лещи, разработени от световния лидер в офталмологията - Alcon. Предназначени са за корекция на миопия (късогледство) и хиперметропия (далекогледство).

Произведени са от патентования материал Lotrafilcon B и благодарение на високата си кислородна пропускливост - 138 Dk/t (при @-3.00), AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са сертифицирани за удължено носене до 6 денонощия. С "дишащите" AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® до роговицата Ви достига до 6 пъти повече кислород, отколкото с обикновени хидрогелни лещи. 

HydraGlyde® Moisture Matrix е патентована технология на Alcon, предназначена да поддържа контактните лещи овлажнени и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден.

SmartShield® Technology е патентована технология на Alcon, която се използва само при производството на контактните лещи от фамилията AIR OPTIX®. Тя представлява постоянен, защитен плазмен слой на повърхността, който предотвратява натрупването на липидни и протеинови депозити и поддържа лещите чисти и комфортни от началото до края на деня, от първия до тридесетия ден. Благодаряние на SmartShield®, AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE®са устойчиви дори на грим и козметика.

AIR OPTIX® Plus HYDRAGLYDE® са двойно асферични лещи, осигуряващи забележителен комфорт и ниски аберации. Достъпни са с диоптрични сили от +8.00D до -12.00D. Нуждаете се от многофункционален разтвор за почистване, дезинфекция, рехидратация и съхранение на тези контактни лещи.

Разумният купувач не пропуска възможност да се възползва от една изгодна оферта. Именно такава ви предлагаме тук под формата на изгоден и практичен пакет, включващ 2 броя контактни лещи Air Optix® HydraGlyde®, придружени от нужния за съхранението им разтвор. На много изгодна цена ще получите мултифункционалния разтвор Разтвор BioTrue на Bausch & Lomb в опаковка от 360мл.

Защо е важно да изберем правилния разтвор за съхранение на контактните лещи?

Носенето на контактни лещи изисква отговорност и грижа за съответните продукти. Не всички потребители на контактни лещи обаче са наясно, че разтворът за тяхната поддръжка трябва да се избере много внимателно. Съставът на течността трябва да отговаря на вида на материала, от който са изработени лещите.

За да ви спестим вероятните грешки при избора на разтвор, ние добавихме в продуктовия си асортимент много изгодни пакети, в които към всяка опаковка с лещи е включен разтвор, отговарящ на изискванията за съхранение и почистване на меки контактни лещи.

Използването на многофункционален разтвор за контактни лещи е от решаващо значение за поддържане на добро здраве на очите и гарантиране, че лещите ще запазят доброто си състояние през целия срок на използване.

Защо да изберете лещите Air Optix® HydraGlyde®?

Лещите Air Optix® HydraGlyde® са един от еталоните за съвършенство на Alcon - световен лидер в производството на офталмологични продукти. Те са проектирани да осигурят комфорт, хидратация и отлично зрение на хората, които носят контактни лещи. Технологията "HydraGlyde", залегнала в дизайна на лещите, спомага за задържане на влагата на повърхността на лещата, допринасяйки за оптимален комфорт през целия ден.

Лещите Air Optix® HydraGlyde® са проектирани да осигурят отчетливо и ясно зрение. Материалът в комбинация с усъвършенстваната оптика допринасят за намаляване на ореолите и отблясъците (аберации), допринасяйки за по-добро качество на зрението при слаба или изкуствена светлина.

Възползвайте се от възможността да закупите 2 броя лещи + многофункционален разтвор, нужен за тяхната дезинфекция, хидратация и правилно съхранение!

Спецификация на Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml
Материал
Вид Силикон-хидрогел
Име Lotrafilcon B
Водно съдържание (%) 33
Кислородна преносимост (DK/t) при @-3.00 138
УВ Филтър Не
Комбинация Пакeти с BioTrue
Дизайн
Базисна кривина (мм) 8.6
Диаметър (мм) 14.2
Дебелина в центъра (мм) при @-3.00 0.08
Асферична повърхност Да - двойно асферична повърхност
Информация за употреба
Препоръчителен режим на използване Дневен
Сертифицирани за непрекъснато използване До 6 денонощия непрекъснато носене
Сертифицирани като терапевтични Не
Срок на подмяна след първоначална употреба 1 месец
Мнения на клиенти за Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml

Напишете отзив

Сходни на Air Optix® HydraGlyde® (2 лещи) + Разтвор BioTrue 360 ml + 60 ml продукти