Europe България
Валути
лв.

ИЗКУСТВЕНИ СЪЛЗИ

ИЗКУСТВЕНИ СЪЛЗИ
Капките за очи, известни като изкуствени сълзи, са лекарствени средства, които са създадени да облекчат „синдрома на сухото око”. Смятало се е, че сухотата в очите се появява с възрастта и промяната на хормоналния баланс или при увреждане на очите. Днес тя е масово явление и се определя най-вече от нездравословната среда и начина на работа и живот.
Ако пред компютъра очите ви парят и сякаш в тях има песъчинки, имате нужда от изкуствени сълзи. Работите в среда с висока степен на запрашеност. Не само ви се струва, че имате пясък в очите – наистина има – и посягате към капките. Носите контактни лещи, усещането за сухота и парене ви е добре познато.
Спасението е в т. н. изкуствени сълзи. Те промиват окото, успокояват го. В зависимост от съставките ви осигуряват по-дълго или по-кратко усещане за комфорт. Могат да подпомагат естествения слъзен филм. Или в тях да са заложени компоненти имитиращи естествените защитни механизми на окото.
Systane Balance са изкуствени сълзи на Alcon. Те са създадени да облекчават и лекуват синдрома на „сухо око”. Под влияние на външни фактори или хормонални промени в организма слъзният филм често изтънява и не защитава добре окото. Тогава на помощ идват Systane Balance. Те са разработени на липидна основа. Адаптират се към РН-то на сълзите. Подпомагат стабилизацията на слъзния филм и т..
10 ml. изкуствени сълзи
24,99 лв.
Изкуствените сълзи Systane Ultra развиват линията на Systane Balance на Alcon. Те са с по-мощно въздействие. Успокояват освен усещанията за дразнене и парене, също и тези за чуждо тяло или пясък в очите. Подходящи са за хора които работят на компютър и получават зачервяване на очите. Разпределят се равномерно по цялата роговица. Предпазват слъзния филм от изтъняване. Systane Ultra  се понася..
10 ml. изкуствени сълзи
24,99 лв.
Systane Gel Drops е представител на семейството изкуствени сълзи на Аlcon – Systane.  Точно Systane бяха първите, за които клиничните изследвания доказаха, че наистина намаляват до минимум оплакванията от „сухо око”. Ако ви се налага да се борите с дискомфорта на сухи очи, зачервени очи или имате уморени очи– Systane Gel Drops е вашето спасение. Подпомагайки..
10 ml. изкуствени сълзи
24,99 лв.