Europe България
Валути
лв.
Запиши се СЕГА!
Искате да получавате последните статии и новини от нас ?
 

Запиши ме

Блог

Покажи:
Ред:
Черен петък 2018
От 23 до 25 ноември 2018 купете контактни лещи и разтвори с 20% отстъпка! Намалението важи без ограничение в количествата и не зависи от стойността на поръчка.
Защита на личните ви данни (GDPR)
От 25 май 2018 година е в сила Общият регламент за защита на личните данни, по-известен като "GDPR – General Data Protection Regulation".
Черен Петък 2017
Вземете 20% намаление на 24 ноември за всички видове контактни лещи, разтвори и аксесоари!
4-ти Рожден ден!
Станахме на 4 години! Изключително сме щастливи да ти предложим седмица на намаленията при нас!
Какви видове контактни лещи познавате?
Преобладаващото мнозинство от пациентите използват меки лещи. Затова хората често дори не си дават сметка, че има отклонения в зрението, коригиращи се успешно с друг вид лещи. Какви са основните видове и кои са главните им характеристики?
Biofinity, дишащи контактни лещи.
Фамилията лещи Biofinity („Биофинити”) са на американския производител Cooper Vision, утвърден като един от най-иновативните лидери в бранша. Компанията има в портфолиото си пълен набор продукти – мултифокални, сферични и торични лещи, за корекция на пресбиопия, астигматизъм и др.
История на контактните лещи - Част 2
В средата на двадесети век чешкият тандем Ото Вихтерле и Драгослав Лим се занимават с разработката на нов тип пластмаса – хидрофилна. Тя има свойството да поема много вода, да става гъвкава и мека. При това е напълно съвместима с човешкото око. Наричат я HEMA. Водата в материала провежда кислород до роговицата и й позволява да диша.
Черен Петък -%
Да, „ЧЕРЕН ПЕТЪК“ е и в Lensin! За трета поредна година организираме големи намеления в последния петък на месец ноември. И тази година оставаме верни на себе си и сме Ви приготвили по-големи отстъпки от предходната година.
С контактни лещи през есента, какво трябва да знаем.
Есента започва. Сумракът се спуска рано. Листата пожълтяват и падат. Често ръми и всичко е мокро и хлъзгаво. Вече е студено и пускате отоплението.
Есенно намаление -10%
Есента настъпи с пълни сили! Заедно с нея и намаленията на любимите ви контактни лещи.
История на контактните лещи – част 1
Знаете ли, че в листата на най-големите открития за двадесети век, променили до неузнаваемост живота ни, са включени контактните лещи?
Контактните лещи на бъдещето
Какви ще са контактните лещи на бъдещето се определя от сегашните им тенденции на развитие. Ясни ли са те?
Контактни лещи през пролетта?
Пролетта се характеризира с меко време и влажност. Няма ги екстремните летни и зимни температури и сухота. Би трябвало собствениците на контактни лещи да се чувстват перфектно. Ако не бяха алергиите.
Фото контактни лещи от Sony!
Бъдещето е в контактните лещи! Google, Microsoft, Samsung сега и Sony влизат в бизнеса, като на 28 април подават молба за патент на техните фото лещи.
Великденско намаление -15%
В навечерието на Великден ви желаем светли мигове с любимите за вас хора! Във връзка с настъпващите празници ви подаряваме намаление от 15%!
Диоптрични контактни лещи
Диоптрични контактни лещи са тези, които коригират късогледство и далекогледство. Както и при диоптричните очила, основната им характеристика е тяхната оптична сила, наричана още сила на пречупване.
Предимства на еднодневните лещи
Притеснявате се да сложите контактни лещи, защото се страхувате от инфекции и не сте сигурни, дали можете да се справите с необходимата стриктна непрекъсната поддръжка. Отдавна вече има решение за страховете ви. Нарича се еднодневни контактни лещи. Те имат определени предимства пред всички останали.
Biofinity Toric - лещи за астигматизъм
Biofinity Toric („Биофинити торик”) са меки контактни лещи за астигматизъм на Cooper Vision. Американската компания е създадена през 1980 г. и бързо излиза сред първите, определящи тенденциите в световното производство на лещи.
Празнични цени на всички контактни лещи!
Онлайн магазин за контактни лещи Lensin Ви пожелава весела Коледа и щастлива нова година. За да са празниците още по-хубави Ви подаряваме допълнително -10% отстъпка на всички видове контактни лещи, разтвори и изкуствени сълзи.
Контактни лещи през зимата
Напук на мнението за зимата като за мокър и студен сезон, на практика тя е студена, но суха – най-сухата, сравнена с другите сезони. Въздухът се изсушава от бръснещия студен вятър, от безснежния студ в тихо време.
5-те мита за контактните лещи
Ако ви предстои да сложите контактни лещи, разказваните митове за тях могат сериозно да ви разколебаят. Затова да видим най-упоритите:
Сменихте ли си лещите?
Купете онлайн лесно и евтино вашите любими контактни лещи, цветни лещи, разтвори за лещи или изкуствени сълзи на 27 Ноември 2015г с 20% отстъпка.
Първите ми контактни лещи
Решили сте, че за корекция на зрението си ще разчитате на контактни лещи. Но какви точно да бъдат те? Ако многообразието на пазара ви обърква и притеснява? Как да направите най-добрия избор?
Имам рецепта, как да избера контактни лещи?
Предстои ви да избирате контактни лещи. Лекарят ви е дал рецептата и никакви други указания. Какво да правите по нататък? Kакво означават всички неща, написани в рецептата ?
Кои са комфортните контактни лещи? Част II
Важно е всичко – от устройството и здравето на очите ви през характера и навицитекм ви, до начина ви на живот и естеството на работата ви. И все пак – милиони хора всеки ден носят с удоволствие, или без дори да се сещат за тях, своите контактни лещи!
Кои са комфортните контактни лещи? Част I
Когато носите меки контактни лещи, вие прекарвате с тях поне половината денонощие. Затова е много важно те да са ви удобни и да осигуряват максимален комфорт при носене. Много е трудно да се определи, какво точно ще рече “максимален комфорт”, защото той е твърде индивидуално усещане.
Защо да избера качествени контактни лещи, а не очила?
От произвеждането на първите съвременни контактни лещи до днес отношението към тях се е променило диаметрално. От ексцентрична приумица и противоестествено бъркане в очите днес те са обичаен лекарствен и козметичен продукт за ежедневна употреба и поклонниците им все повече се увеличават.
Какво плачем?
Обикновено свързваме сълзите с емоции. Гледаме с насмешка към тези, които се просълзяват за щяло и нещяло. И едва ли си даваме сметка, че от сълзи до сълзи има голяма разлика.
Кога да сменим контактните си лещи?
По правило се приема, че лещите трябва да се носят толкова дълго, колкото е изчислил производителя, най-често това е изписано на опаковката. Очаква се, че точно за този срок са сметнати надеждността на материала, качествата на съставките и функционалността им
Проблеми с контактните лещи?
При употребата им все пак възникват проблеми, изискващи лекарска намеса. Най-често са следствие на индивидуалните характеристики на самия потребител – като се почне от физиологичната и функционална особеност на очите и се свърши с отговорното отношение към поддръжката и носенето на лещите.
Празнувайте с нас нашия втори рожден ден!
Само днес (29.07.2015) всеки от вас получава 10% намаление на всички продукти без ограничения на количествата.
Контактни лещи с UV / УВ защита.
Малки дози UV-лъчи са безспорно необходими за организма. Без тях той не синтезира добре витамин D. Но вече никой не се съмнява в зловредното им действие върху здравето ни при по-високи дози.
Сухи очи и работа с компютър
Преди смятали, че „синдрома на сухото око” се появява на една по-зряла възраст, при дебалансиране на хормоните или при травма. Днес тя няма възраст – достатъчно е да стоите цял ден в запрашено хале, в магазин с изкуствено осветление или пред компютъра в офиса и в къщи.
Полезни храни за очното здраве
Лутеинът и зеаксантинът са каротеноиди. Концентрирани са в лещата на окото и в макулата на ретината му. Те са пигменти, които поглъщат светлината и вредните UV лъчения. Пазят от дегенерация на макулата с напредване на възрастта, минимизират риска от перде.
Диагностични контактни лещи от Microsoft
Специалисти от Microsoft и учени от Университета във Вашингтон са си поставили амбициозна задача. Според тях съдържанието на кръвта се отразява много точно във всички останали телесни течности – включително сълзите и очната влага.
Еднодневни контактни лещи Biotrue 1 Day
Biotrue 1 day са изцяло иновативни еднодневни контактни лещи на Bausch + Lomb. Не случайно още с името си продуктът обещава вярност към природното, към живото. Той изпълнява обещанието, подражавайки във висша степен на естественото устройство и функционалност на очите.
Хидрогелни лещи
До скоро контактни лещи се правеха изключително от хидрогел. Въпреки добрите си качества, материалът се оказва пречка пред стремежа на потребители и производители към лещи за продължително носене и преспиване.
Мултифокални прогресивни лещи
Спомнете си бабините очила – със смешното деление през средата. Най-грубо казано - представете си лещите с множество такива зони за виждане на различни разстояния – така подредени, че да осигуряват оптимална острота на зрението на всички дистанции, като прехода през тях е толкова плавен, че не го усещате.
Силиконови лещи
Желанието на потребителите винаги е било да имат лещи за продължително носене и лещи за преспиване. Лещи, които да не поставят и махат всеки ден и да не се занимават много-много с поддръжката им.
Торични лещи за астигматизъм.
Контактните лещи са по-удобни, не ограничават зрителното поле и са незабележими, а астигматизмът отдавна не се коригира само с твърди лещи. Пазарът предлага невероятен избор от специални меки астигматични лещи.
Видове разтвори за лещи ?
Изследванията показват, че болшинството от ползващите лещи знаят как трябва да се грижат за тях, но го правят само единици. Помнете, че най-драстичните случаи на увредени очи са именно от занемарени и лошо поддържани лещи.
Спорт с контактни лещи?
Точно така! Никой вече не спортува с очила. За тази работа има лещи за очи. Беше времето, когато цареше мнението, че с контактни лещи не може да се спортува, че е опасно, че може да се случат разни страхотии.
Спане с контактни лещи ?
Дори когато сте с лещи за продължително носене, не прекалявайте. Нека заспиването с тях не ви става навик. Вероятно опасностите от надраскване и травмиране не звучат толкова страшно като възпаление и хипоксия на роговицата, но защо да си ги причинявате?
1-ви рожден ден ( ВИДЕО )
Ние навършихме една година!
Показани са от 1 до 44 от общо 44 резултата (1 страници)